Kurser

Kurser i Lerum och Härryda

Vårens kurser 2022

Erbjuder kurser från valp till elit. Bruks och lydnadskurser. Privatträning, endagskurser, helgkurser. Dock går inte alla kurserna samtidigt men du kan skriva upp dig även på en icke utlyst kurs. Vi kontaktar dig då i god tid innan kursstart så du har en möjlighet att antingen avstå kursen eller bekräfta din anmälan.
Vi anpassar träningen till individ och utbildningsnivå.
Vårt motto är samarbete och ömsesidig respekt.Valpkurs

För dig med en valp mellan 3 - 6 månader. Valpen lär för livet och just därför är det viktigt att bygga en tidig relation. Denna kurs består både av teori och praktik. Vi leker in lydnadsmoment som apportering, inkallning och fotgående. Vi provar även på spår och uppletande om vädret tillåter

Mer information Anmäl dig här

Pris:

1.550:-

inkl. moms

Bruks Spår

Spårkurs innebär att vi vistas i skog och mark. Denna kurs kan variera mellan en helgkurs eller ett spårläger. De flesta hundar älskar att spåra och många gör det dagligen genom att följa grannhundens spår. På denna kurs lär vi hunden vad den ska spåra. En kurs för både den gröna hunden och elithunden. Vi lägger spår åt varandra och följer med när hunden sen spårar.

Mer information Anmäl dig här

Pris:

1.900:-

inkl. moms

Bruks Sök

Sök innebär att vi vistas i skog och mark. Denna kurs kan variera mellan en helgkurs eller ett sökläger. Hunden ska söka efter människor och arbetar lös med tjänstetecken på. Två olika markeringssätt finns när hunden har funnit en figurant. För dig som har en grön hund eller en elithund. Här ligger vi figurant åt varandra.


Mer information Anmäl dig här

Pris:

1.900:-

inkl. moms